"Hacking with hardware"

mnemonic er en av Europas største tjenesteleverandører innenfor IT-sikkerhet, og hjelper bedrifter med å få kontroll på sikkerhetsrisiko, beskytte sine data og forsvare seg mot trusler fra Internett.

Heartbleed, shellshock, MS08-067. Det er lett å finne informasjon om utnyttelse av sårbarheter i software, og lett å demonstrere hvordan de utnyttes. Sårbarheter som krever egen hardware for å utnytte, er vanskeligere å få grep om. Det er mindre informasjon tilgjengelig, og det er vanskeligere å finne ut av hvordan de egentlig fungerer i praksis. Men ofte kan er det nettopp disse sårbarhetene som kan gi en angriper det lille ekstra for å lykkes. Og i rollen som sikkerhetsekspert, er det viktig både å kjenne til truslene og vite hvordan man skal forsvare seg.   mnemonic gjennomfører stadig penetrasjonstester for våre kunder, hvor vi simulerer et reelt angrep mot organisasjonen. Da bruker vi alle triksene i boken for å komme oss inn – og gjerne noen flere. Vi tar med oss ”pentestkofferten” og noen dingser fra roterommet, og demonstrerer et utvalg angrep og sårbarheter litt utenom det vanlige. Kurset vil inneholde en blanding av teori og praktiske demonstrasjoner av de ulike teknikkene.

Etter kurset vil vi bevege oss mot midtbyen hvor mnemonic inviterer til en herlig 3-retters middag og mingling på Frati.

Vi gleder oss, vel møtt!

3 kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.