Genus AS

Vil du ha innblikk i en ny måte å tenke programmering på? Vil du ha innblikk i en modelldrevet plattform utviklet av et helnorsk programvarehus? Bli med på kurs i modelldreven utvikling med GENUS!

Kurset starter med litt teori og en praktisk gjennomgang, før vi lar dere slippe kreativiteten løs. Dere vil få anledning til å lage deres egen app i Genus App Platform. Våre representanter vil være tilgjengelig for å bistå dere ved behov. Det vil ved endt kurs være en uhøytidelig kåring av beste app.

Øvelsene krever at du har egen maskin, eller at du samarbeider med en eller to som har. Last ned og installer Genus Studio for Microsoft Windows på forhånd (https://abakus.genus.net/abakus/download/genussetup.exe).

Har du ikke Windows må du benytte VirtualBox (https://www.virtualbox.org/) eller tilsvarende. Last ned evalueringsversjon av Windows 10 fra https://developer.microsoft.com/en-us/windows/downloads/virtual-machines. Vi setter pris på at dette er gjort på forhånd, slik at vi kan fokusere kurstiden på det som faktisk er kjekt.

Det vil serveres baguetter og enkel drikke ved starten av kurset.

Etter kurset tar vi buss til AiSuma, hvor dere vil få anledning til å mingle med representantene fra Genus, mens det nytes en herlig treretters og noe godt i glasset.

Genus stiller mannsterke og gleder seg til å bli enda bedre kjent med studenter i Abakus.

For mer informasjon om Genus AS, se genus.no

Kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.