Netlight Consulting

Netlight Consulting tar oss med til en hemmelig lokasjon hvor vi vil få en presentasjon av selskapet og muligheten til å mingle med representanter. Vi gleder oss til å møte dere!

Link til jobbannonse finner du her

Netlight er et litt annerledes konsulentselskap. Vi jobber bredt innen IT, med mange ulike kunder, bransjer og teknologiområder. Det viktigste for oss er å jobbe der innovasjon og gode teknologiløsninger ligger i fokus. Netlightere er åpne, støttende og prestisjeløse, og vi jobber sammen for å finne de beste løsningene i spennende og utfordrende prosjekter.

I Netlight har vi en sterk kultur for å dele kunnskap, erfaringer og ikke minst ha det gøy sammen. Kontoret vårt i Oslo er vårt «second home», her har vi mange og varierte arrangementer i løpet av året. Nå ønsker vi å ta med oss noe av stemningen og engasjementet som finnes hos oss til en sosial og spennende bedriftspresentasjon litt utenom det vanlige.

Vi gleder oss til å treffe deg den 23.mars! Vi inviterer til en hyggelig kveld der du får mulighet til å høre mer om Netlight og hva våre konsulenter gjør. Vi stiller med god mat og drikke, representanter fra rekruttering, salg og konsulenter fra Netlight, og gleder oss til å vise frem hva vi driver med.

Velkommen til en smakebit på vår hverdag i Netlight!

Kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.