Content banner
Skrevet av Håkon Bjørkum 17. okt. 2021 kl. 14:56

God søndag til alle abakuler!

Nok en uke er gått, og nok en gang har det skjedd mye spennende. Denne uken startet med en spennende skattejakt på A3, det har vært Koseprogg og kurs med Deloitte. Uken ble avsluttet med Ravefest med Online og Tihlde på fredag, og vors på LaBamba før Veronica Maggio på lørdag. I dag kan slitne og ikke-slitne abakuler avslutte helgen ved å nyte den nyeste Bond-filmen på Prinsen Kino.

UKA er også i gang for fullt, og med det varierte opplegget UKA tilbyr finnes det arrangementer for enhver smak.

På denne ukens HS-møte har vi blant annet snakket om backup-leder sin rolle i HS og weekly (meta). Link til referatet finner du her.

Neste uke er det mulig å bli med på bedriftspresentasjoner med både Firda, Sportradar og Cisco! På onsdag kan man dessuten spise en gallamiddag og se UKErevyen med Tihlde og Online. Det stopper ikke der, fredagen kan du nemlig starte med et godt bad på AbaBadeDag, og få deg noen nye venner på kvelden på En aften med nye venner! Det er også lurt å spare noe energi til lørdag, for i tillegg til Midtsemesterforelesning i AlgDat blir det da Vors på kontoret før den Offisielle gjenåpningsfesten for LaBamba🎉 En uke med mye snacks med andre ord!

Forrige søndag var det Verdensdagen for psykisk helse, og i den forbindelse vil vi oppfordre alle til å holde et øye med de rundt seg og snakke om hvordan man har det. Er det noen du ikke har sett på en stund? Hør hvordan det går, og vis at du savner dem!

Vi er omtrent halvveis i semesteret nå, og det er mange som har mye å gjøre på skolefronten. Dette kan være stressende, men også her er det viktig å huske på at skole ikke er alt! Om det gikk dårlig på diskmat midtsemesterprøve, vit at det fortsatt kan gå kjempebra på eksamen. Man lærer mye i eksamensperioden, og med så flinke folk som det er på data og komtek har heller ikke noen dårlige karakterer så mye å si.

God søndag, og høst videre😊

😇
3
:innocent:
🥳
3
:partying:
🔴
3
:red_circle:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere