Content banner
Skrevet av Magnus Sagmo 28. sep. 2021 kl. 17:09

God søndag (tirsdag) kjære abakuler!

På lørdag ga Bent oss endelig lov til å legge bort meteren. Det ble en lang og hard feiring, som førte til hele to dager forsinket weekly. Håper alle hadde en like fin helg. GRATULERER med 563 forbigåtte dager, og takk for innsatsen!

Diskusjonskveld På fredag er det diskusjonskveld, i opptakten til ekstraordinær generalforsamling 29. oktober. Der skal det blant annet diskuteres hvorvidt vi skal ha én eller to generalforsamlinger i året, eksklusiviteten bedriftsarrangementer i arrangementskalenderen, og om vi skal fjerne innstilling ved valg av gruppeansvarlige. Det blir pizza, kake, og ikke minst kaffe (!), så kom innom og si din mening.

Revy Revyen har gjennomført opptak, og hadde sin første sosialkveld på fredag. Gratulerer masse til alle som har fått et verv, og som skal sørge for at Trondheims beste studentrevy lever videre. Det gledes allerede til neste års revy! Undertegnede er spent på hvordan revysjef Simen skal klare å overgå Marionettes braksuksess.

Kollokviegrupper En gjeng fra backup og Fagkom har satt sammen kollokviegrupper for de tyngste første-, andre- og tredjeklassefagene. Påmeldingen har vært overveldende, og vi håper det blir en suksess.

Inkludering Selv om landet har åpnet igjen, betyr ikke det at alle har et godt sosialt nettverk. Når gleden er så stor som den har vært, blir også kontrasten større for de som ikke har noen å "feire" med. Vær derfor ekstra oppmerksom i tiden framover, og se etter om det er noen som kunne trengt en venn. Det er utrolig hva en kort prat, et lite smil eller bare et anerkjennende nikk kan gjøre.

Ha en strålende uke alle sammen <3

❤️
2
:heart:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere