Content banner
Skrevet av Solveig Utheim Aune 3. mai 2021 kl. 07:26

God mandag! Her kommer en litt forsinket #weekly fra HS.

Hva har skjedd?👑

På denne ukens møte snakket HS om hva man forventer av en ny HSP, samt tilbakemeldinger fra forrige ukes diskusjonskveld angående Revyens rolle i Abakus. Dette var siste HS-møte før sommeren!💔 Referatet kan du lese her.

Valg av studentrådet

Fredag var det frist for å stemme representanter til fakultet- og tillitsvalgt. Gratulerer så mye til Peder Smith, som representerer datateknologi på IDI, og Emilie Rieber som fortsetter å representere komtek på IIK!

En aften med nye venner

Tirsdag arrangerte Koskom En aften med nye venner, der det var muligheter for å få seg noen kompiser! Et veldig fint arrangement i disse dager, håper noen nye vennskapsbånd ble knyttet.❤️

Ellers har PR arrangert CV-fotografering for abakuler (regner med å se noen profesjonelle fjes på Linkedin fremover!) og Koskom Sykkelfiksedagen, der man kunne shine opp sykkelen sin. Masse ros!

Eksamensperoioden

Hovedstyret ønsker alle masse lykke til i eksamensperioden. På denne tiden begynner fag og verv å roe seg litt ned, og eksamensboblen lukker seg raskt rundt oss. Selv om det er deilig å fokusere på lesingen kan det også bli litt ensomt og ensidig, så husk å ta vare på deg selv og de rundt deg, også i eksamensperioden! Gå en tur, spis nok mat og ta pauser, og gjerne inviter en venn med på gåtur for å få litt frisk luft!

Vi ønsker alle abakuler lykke til med eksamener og en kjempefin sommerferie!❤️

🌞
3
:sun_with_face:
🤑
1
:money_mouth_face:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere