Content banner
Skrevet av Karoline Bonnerud 17. mars 2019 kl. 15:10

Greetings Abakus!

Nok en deilig uke nærmer seg slutten og vi har mye kult å se tilbake på. På torsdag hadde vår kjære hovedsamarbeidspartner, Netcompany, sitt første alternative arrangement med oss, og det var en særdeles trivelig kveld. Det er også mye liv i interessegruppene våre om dagen. AbaSmash er i full sving med turnering for å finne ut hvem som faktisk er best i Smash, og på torsdag sparket Pizza, Pils og Paradise i gang en ny sesong med Paradise Hotel på kontoret, for å nevne noen. Apropos interessegrupper, kom på interessegruppekveld på LaBamba på lørdag da vel!

Denne uka har det nye Hovedstyret hatt sitt første møte helt uten de gamle, og med det er den nye gjengen offisielt i gang. Vi ser frem til et fantastisk år med mange spennende utfordringer og muligheter. Vi må selvfølgelig også gi en stor takk til det avtroppende styret for den utrolige jobben de har gjort i året som har gått.

På møtet denne uken diskuterte vi litt rutiner for oss fremover, i tillegg til avmeldingsfrister for arrangementer på abakus.no og noen utfordringer rundt dette. Mer om hvordan det gikk kan du lese om i referatet.

Ny uke nærmer seg med stormskritt, og også denne gangen finner vi mange godbiter i kalenderen. Tirsdag kan vi friste med Bedrift til Bedrift: her får man muligheten til å treffe både Evry, Sportradar og Dips. På onsdag vil man få muligheten til å bygge nettverk, denne gangen på bedpres med næringslivsnettverket KiD, samtidig som det arrangeres “quickscope”-turnering på kontoret. Dette blir en gyllen mulighet til å nyte litt nerdenostalgi med andre svette gamere.

Torsdag kommer Miles på besøk for å snakke om hvordan de skiller seg fra resten av IT-bransjen, etterfulgt av mingling med god mat og drikke på Graffi. Fredag blir det mye moro med Abacup, som toppes med raskfest på LaBamba. Dersom du er en av de som henger litt bak i Krets- og Digitalteknikk, eller rett og slett bare ønsker en oppsummering av alt som er gått gjennom så langt anbefaler vi midtsemeterforelesning med Nils Barlaug på søndag. Det ryktes også at neste utgave av readme nå ligger i trykken og kan ventes snarest!

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere