image
Skrevet av Karoline Bonnerud10. mars 2019 kl. 17:19
God dag godtfolk!
Først og fremst vil vi benytte anledningen til å gratulere alle abakuler med en vel overstått kvinnedag!
Er det noe som ikke er som det skal på A-blokka? For å gjøre det lettere for oss å komme med innspill til IDI vedrørende arealene våre i Realfagbygget, vil Gurutjenesten fungere som kontaktpunkt. Saker kan meldes inn til guru@idi.ntnu.no eller i Gurukontorets åpningstid (11:00-15:00, mandag-fredag).
Denne uken tok det nye Hovedstyret over stafettpinnen og holdt sitt første møte på egenhånd, mens det gamle Hovedstyret kun fikk observere slik som vi har gjort de siste ukene. Vil du vite mer om hva vi diskuterte på møtet kan du lese referatet her. Stor ros til det avtroppende Hovedstyre for alle timene de har lagt ned for Abakus.
Denne uken har vi satt ned utvalget som skal se på organisasjonsstrukturen i Abakus, noe du kan lese mer om her. Etter en rekke knallgode nominasjoner og en smule Facebook-spam fikk vi inn mange gode søknader, og vil gjerne takke alle som søkte!! Vi er sikre på at utvalget vil gjøre en formidabel innsats det kommende året, og ser frem til å samarbeide med dem og til å bidra på alle måter vi kan for at abakus skal bli enda bedre i fremtiden.
Denne uken har noen heldige studenter fått utvidet kunnskapen sin om maskinlæring, takket være vår kjære HSP, Netcompany. Dagen etter inviterte Norconsult Informasjonssystemer til rib-tur og video fra turen kan du få med deg her.
Er du en av dem som liker de ukene i Abakus med et nytt arrangement hver dag? Da bør du glede deg til denne uken! Mandag morgen braker det løs når tidligere norgesmester i hukommelse kommer til oss for å lære bort noen av sine kunster. Det blir bedriftspresentasjon med Netcompany på torsdag, selveste 𝞹-dagen. I tillegg arrangeres start-up-kveld med forskjellige spennende start-ups på tirsdag. Har du behov for faglig påfyll mellom slagene kommer Gjensidige for å holde lynkurs i visualisering med React og Redux. På fredag er det Abakino på Nova før uken krones med Singstar-vors på LaBamba før Karpe-konserten. Her er det mye å se frem til!
H3ULOL
BIU
weekly
hs

Kommentarer

Vennligst logg inn.