image
Skrevet av Odin Ugedal9. sep. 2018 kl. 09:30
Kjære abakule,
Dette er tiden hvor man omsider innser at fadderperioden faktisk er ferdig, og man blir dratt ned på jorden av alle de obligatoriske øvingene man ikke visste man hadde. 4. og 5. Klasse har den siste uka fått smaken på arbeidslivet, og er tilbake fra BedEx etter tre intense dager med bedriftsbesøk i hovedstaden.
Til uka er det duket for bedriftspresentasjon med Knowit på onsdag. Det blir også kurs med Cognite på torsdag, hvor man kan lære mer om enten data science eller frontendutvikling. Det blir også infomøte om Abakusrevyen på tirsdag! Årets itDAGENE går også av stabelen denne uka, og hele Glassgården er fylt med bedrifter både mandag og tirsdag!
Denne uka har vi i Hovedstyret evaluert årets listingløp og immatrikuleringsball. Vi har også diskutert rutinene rundt komitéopptak. Du kan lese hele refaratet her.
På lørdag hadde LaBamba sin første ordinære åpningsdag, noe som endte med fult hus og braksuksess. LaBamba vil fortsette å holde åpent fast hver lørdag fremover fra kl.18, så det er bare å møte opp for og vorse der med resten av Abakus.
H3ULOL
BIU
weekly

Kommentarer

Vennligst logg inn.