Content banner

Frokostforedrag med Brage – tidligere sjef for Forsvarets spesialkommando (FSK)

Frokostforedrag

NB! De som ikke er påmeldt er velkommen til å komme å høre på, men vil da ikke få frokost💙 Dørene åpner for de som ikke er påmeldt 08:25.

«Ingenting er umulig – det umulige tar bare litt lengre tid...»

Ta deg en pause fra eksamenslesing og hør om opplevelsene og erfaringene til noen som driver med noe helt spesielt! Brage A. Larssen er tidligere sjef for Forsvarets spesialkommando (FSK). 2.mai kommer han for å holde foredraget «Ingenting er umulig – det umulige tar bare litt lengre tid...».⏳

Foredraget handler om Forsvaret generelt og de norske spesialstyrkene spesielt. Hvordan planlegger og forbereder spesialstyrkene seg til oppdrag? Hvilke personlige egenskaper har personell i spesialstyrkene og hvordan mestrer de hverdagen?🦾 Brage vil dele erfaringer og opplevelser fra både inn- og utland. Det legges opp til en interaktiv sesjon så folk skal ikke være redde for å stille spørsmål eller kommentere.

Brage A. Larssen er født og oppvokst i Trondheim. Han har over tretti års erfaring fra Forsvaret. Fra 2003 har han i hovedsak tjenestegjort i spesialstyrkene. Han har variert tjeneste fra inn- og utland og har tjenestegjort seks perioder i Afghanistan. I perioden 2017-2020 var han sjef for Forsvarets spesialkommando (FSK). Brage har i tillegg tjenestegjort i Forsvarets operative hovedkvarter og i Etterretningstjenesten. Han er utdannet ved Krigsskolen, U.S. Marine Corps Command and Staff College, Naval Postgraduate School og U.S. Army War College. Brage Larssen er for tiden ansatt I Forsvarsstaben.🎖️

Som vanlig stiller frokostgjengen med baguetter fra Rosenborg Bakeri, og juice og kaffe fra SiT☕️🌯



Praktisk informasjon:

Vi minner om at dørene åpner kl. 08:15, ventelisten kl. 08:25, og at presentasjonen/kurset starter kl. 08:30.

Påfølgende dag kl. 14:30 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.



Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere