Content banner
Skrevet av Mathias Herbert Hamre 16. apr. 2024 kl. 06:17

Ble du inspirert av «Best før» og vil bli med på å lage noe så kult? Kanskje sitter du på forbedringsforslag du brenner etter å legge frem? Søk Revystyret eller Regigruppen så har du mulighet til å sette ditt preg på tidenes forestilling!

Det kreves ingen forkunnskaper å søke seg inn til Revystyret. Som gruppesjef er du bindeleddet mellom styret og din gruppe. Utover dette er du ansvarlig å planlegge og lede møtene innad i gruppen din. Din aller viktigste oppgave er å sørge for et hyggelig og sosialt miljø blant alle i din gjeng.

Nytt fra i år: Regigruppen! Dette er et eget opptak til den nyopprettede regigruppen, ledet av Regissør.

Er du en kreativ sjel som ønsker å ta del i utformingen av revyen? Som en del av regigruppen vil du støtte regissør i jobben med å utforme de kreative delene av revyen, slik som å forfatte manus, instruere skuespill, arrangere musikk og sangnumre, eller noe annet du mener kan hjelpe regissør i jobben for å sikre god kreativitet i revyen! Dersom du går glipp av sjansen til å bli med nå vil det også bli tatt opp regimedlemmer til høsten!

Søknadsfrist for begge deler er 24.april 23.59 og du kan sende inn søknad her

Små og store spørsmål samt benkeforslag kan sendes til revysjef mathias.hamre@abakus.no eller Mathias Hamre på Slack



Les mer om alle stillingene:



Revystyret

Regissør

Som regissør er du kreativ sjef i revyen. Dette arbeidet handler mye om å ha fullstendig oversikt over, og samtidig utvikle revyens kreative visjon. Alle gruppeledere i revyen går til regissøren når det er noe de lurer på om arbeidet sitt, så du vil raskt bli kjent med veldig mange kule mennesker! Som regissør har man ansvar for den kreative ledelsen, i tillegg til at man koordinerer alt som skjer i de ulike gruppene. Dette innebærer å ta kreative beslutninger, gi instrukser og delegere ansvar videre. Du vil også være ansvarlig for å ta opp skuespillerne, og gjennomføre audition med dem slik du ser nødvendig. Rollen som regissør er stor og omfattende, men til gjengjeld vil du få helt unike erfaringer med samarbeid, kreativitet og ledelse, i tillegg til eierskapet til et produkt du kan være stolt av resten av livet. Du vil få full innsikt i hva som skal til for å sette opp et helt liveshow, og et sterkt støtteapparat av mennesker til å dele sine tanker og erfaringer med deg der du trenger det. Du oppfordres til å søke selv om du ikke har erfaringen du tror du trenger. Er du motivert og glad i revy, så er det alt du trenger!

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Elisabeth på slack, eller en mail til elisabeth.tholvsen@abakus.no.



Bandsjef

Som bandsjef får du lede bandet og koret gjennom revyåret. Dette innebærer å planlegge og gjennomføre øvelser, og du kommer til å følge opp og koordinere innøvingen for både bandet og koret. Du kommer til å jobbe tett på musikalsk regissør, og vil ha ansvar for at musikerne får det de trenger for å kunne kjøre show. Som bandsjef får du anledning til å sette deg godt inn i de forskjellige behovene som finnes for instrumentene og hvordan koret synger, i tillegg til at du får gode muligheter til å lære deg lydteknikk. Dette vervet er perfekt for deg som ønsker å ta litt mer ansvar på vegne av bandet, og du vil få svært gode muligheter for å utvikle deg musikalsk i tillegg til det å drive med kreativ ledelse. Om musikken i revyen er det du brenner for, og du er gira på å lære deg hvordan man driver et band som en leder, så er dette vervet for deg!

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Oskar på slack, eller en mail til oskar.sveinsen@abakus.no.



Dansesjef

Som dansesjef leder du dansegruppa gjennom revyåret! Sammen med resten av dansegruppa lager du koreografi til revyen og innstuderer skuespillerne. Som en av de få gruppesjefene vil du også få mulighet til å være på scenen <3 Du vil få erfaring med å lede en gruppe, være en del av et styre, og utfordre deg kreativt. Som dansesjef kan du påvirke hvor mye dans revyen skal inneholde, og hvilket uttrykk dansene skal ha. Her er det bare fantasien som setter grenser! Det er ingen krav om at dansesjefen skal ha mye danserfaring, men det er en fordel å ha vært litt borti dans tidligere. Det viktigste er at du er motivert! Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Anne Olderheim på slack, eller en mail til anne.olderheim@abakus.no.



Skuespillerinstruktør

Skuespillinstruktør er gruppesjefen til skuespillerne, og har ansvar for kreativ utvikling hos dem. Du vil ha frihet til å lede skuespillermøtene med improvisasjon, teaterteknikk, dans eller sprell, eller hva enn du føler er nyttig for å gjøre gamle og nye skuespillere klare for show! I tillegg har du et viktig ansvar for deres sosiale miljø, både innad i gjengen, og utad i revyen - spesielt til band, dans og manusgruppa. Som skuespillinstruktør er det du som styrer utviklingen og finaliseringen av sketjser og sangnumre på gulvet med skuespillerne, og du vil ha masse rom for kreativ utfoldelse. I denne prosessen vil du samarbeide tett med regissør, manussjef og dansegruppa om innøving og tilbakemeldinger på numre. Hvis du føler du kan spille andre rundt deg gode og vil ha det like gøy som en gjeng med venner, men med litt mer ansvar, så er instruktør skuespill midt i blinken for deg!

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Asgeir på slack, eller en mail til asgeir.santi@abakus.no.



Kostymesjef

Lyst til å lede et kreativt team? Som kostymesjef er du ansvarlig for kostymene som skal lages og koordineres til revyen. Under selve revyen sørger også kostyme for at sminke og raske skift går som smurt, og at alle tar seg godt ut på scenen! Kostyme spiller en viktig rolle for revyens utseende, og er noe du kan være med på å utforme! Stillingen krever ikke at du kan å sy. Gruppen har tid til å lære sammen, så du bør bare være motivert til å arrangere møter og andre sosiale ting for gjengen din!

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Sofie Othilie Dregi på slack, eller en mail til sofie.dregi@abakus.no.



Scenesjef

Som scenesjef vil du være ansvarlig for scenegruppa i Abakusrevyen. Scenegruppa designer og bygger scenen, lager rekvisittene og skiltet som lages til hver revy! Det er ditt ansvar som scenesjef å lede scenegruppa under revyåret og være bindeleddet mellom scenegruppa og revystyret. Du vil få erfaring med hvordan det er å lede en vanligvis ganske stor gjeng, og få friheten til å sette ditt preg på scenen og kulissene. Hvis dette høres ut som noe for deg, håper vi at du søker!

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Aiman eller Anders på slack, eller en mail til aiman.nadeem@abakus.no eller anders.wold@abakus.no.



Teknikksjef

Teknikksjefen har overordnet ansvar for alt det tekniske i revyen. Ditt hovedansvar blir å koordinere mellom de ulike undergruppene i teknikk slik at showet blir så bra som mulig, og hvordan du velger å gjøre dette er helt opp til deg! I tillegg innebærer vervet å planlegge og lede møter, drive opplæring og motivere medlemmene i teknikkgruppa.

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Eirik Lorgen Tanberg eller Eskil Østbø på slack, eller en mail til eirik.tanberg@abakus.no eller eskil.oestboe@abakus.no.



PR-sjef

Som PR-Sjef leder du PR-gruppa i Abakusrevyen! Dette er kanskje en av de mest fleksible gruppene med tanke på hvordan ting gjøres - vil du promotere med en flashmob eller bare SoMe? Vil du leie inn en kjendis? Det er opp til deg! Eneste som setter grenser er fantasien! Du står som ansvarlig for sosiale medier, nettsiden, og all reklamering utad og innad i revyen. Dette er en super rolle for deg som har lyst til å teste ut personalansvar på en kreativ måte, og har lyst til å ta del i å forme Abakusrevyen 2025. 

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Annika på slack, eller en mail til annika.stoervold@abakus.no.



Sosialsjef

Som sosialsjef er du ansvarlig for sosialgruppa i revyen. Sosialgruppa står for å lage god stemning i revyen. Vi arrangerer mindre arrangementer som quizkveld og brettspill-lunsjer, men også større arrangementer som slippfest og premierefest. Du vil få erfaring med å arrangere arrangementer, og å lede gruppen du er ansvarlig for. Det er ganske mye frihet i rollen, utenom de faste arrangementene (slippfest, premierefest og teppefallsfest) står du fritt til å bestemme selv hva sosial skal organisere i løpet av det neste året. Hvis dette er noe du kunne tenkt deg, håper vi at du søker!

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Ingeborg på slack, eller en mail til ingeborg.lien@abakus.no.



Regigruppen

Assisterende Regissør

Brenner du for å sette opp en revy, men vet ikke nøyaktig hva du skal søke, da kan du melde din interesse for stilling som assisterende regissør! Du kommer til å støtte regissør i deres arbeid, i tillegg til at du får muligheten til å sette deg inn i alt som foregår under tilvirkningen av denne revyen. Nøyaktig hva du gjør som assisterende regissør finner du ut av sammen med regissøren, og da får du virkelig muligheten til å fokusere på det du ønsker. Dette er en fleksibel stilling som er for deg som ønsker ansvar, i tillegg til å få være med på å styre den kreative retningen revyen tar.

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Andreas Skagen eller Elisabeth på slack, eller en mail til andreas.skagen@abakus.no eller elisabeth.tholvsen@abakus.no.



Musikalsk Regissør

Som musikalsk regissør har du ansvar for produksjonen av all musikken i revyen. Dette vil innebære å sørge for at musikalske idéer utvikles og gjøres showklare. Sammen med regissør har du ansvar for å koordinere samarbeidet mellom gruppene, og du kommer til å jobbe tett på bandet, skuespill, dans, og manus. Musikalsk regissør har stor frihet til å påvirke det musikalske innholdet i revyen, og man kan være veldig kreativ i hvordan man gjennomfører produksjonsarbeidet sammen med instruktørene. Du kommer til å få full innsikt i hva som skal til for å sette sammen et stort liveshow, og erfaringen du sitter igjen med kommer til å være svært nyttig for hva enn du har lyst å gjøre videre. Vervet er omfattende og involvert, men legger samtidig opp til en av de mest unike revyopplevelsene man kan ha. Om du ser etter en mulighet for å virkelig pushe deg som musiker, og tror at du har mye å bidra med som en kreativ leder i revyen, så er dette stillingen for deg!

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Andreas Skagen på slack, eller en mail til andreas.skagen@abakus.no.



Skriveansvarlig

Som skriveansvarlig blir du delen av den kreative ledelsen som sørger for at innhold skrives. Dette går ut på å utvikle alt innhold i samarbeid med den kreative ledelsen, samtidig som at du legger opp til at de som ønsker å bidra til innholdet får anledning til det. Du skal motivere folk til å skrive, og du bidrar til at de som ønsker det får den støtten og de ressursene de trenger for å få idéene sine ned på arket. Dette innebærer å skape et trygt og sosialt miljø der folk tør å by på seg selv. Du trenger ikke å være morsom for å briljere i denne stillingen, og du kommer til å samarbeide tett med den kreative ledelsen for å lage en revy som alle kan være stolte av.

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Andreas Skagen eller Elisabeth på slack, eller en mail til andreas.skagen@abakus.no eller elisabeth.tholvsen@abakus.no.



Andre roller i Regigruppen

Har du en skrivesjel i deg, eller har du lyst til å bidra til revyen på en helt ny måte? Hvis du ønsker å produsere innhold til revyen, eller bidra til at dette til slutt ender opp på scenen, så er dette gruppa for deg. Gruppen ledes direkte av regissør, og har som mål å sette opp og å koordinere hele revyopplegget. Alle som har lyst til å bidra til dette arbeidet oppfordres til å søke, uansett hva du ønsker å gjøre: skrive sketsjer og sanger, arrangere, komponere musikk, prege revyens koreografi eller dramaturgi, bidra til kursing og utdanning av medlemmer, eller bare for å støtte den kreative ledelsen i sitt arbeid som en konsulent. Regigruppa kommer til å jobbe annerledes enn resten av revyen, og møtes i større grad etter behov. Men - dette finner du ut av sammen med regissør! Deltagelse i regigruppa kan også kombineres med andre verv i revyen. Rutinert eller ny, ung eller gammel, bli med her da så får du virkelig oppleve hva det vil si å sette opp en revy!

Har du spørsmål om vervet er det bare å sende en melding til Andreas Skagen eller Elisabeth på slack, eller en mail til andreas.skagen@abakus.no eller elisabeth.tholvsen@abakus.no.

🤩
10
:star_struck:
🥵
7
:hot:
🎩
4
:tophat:
❤️
3
:heart:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere